Minibaren

Precis som att det inte räckte med att man kan ta av allt hela tiden i barer och restauranger så är det en fri minibar  på rummet, som fylls på varannan dag. Helt otroligt....



och även en kyldminibar


Våra vänner

Det finns jätte många såna här Coatimundi på hotellet.





Champange frukost

Idag var det champange till frukosten på hotellet. Och som vanligt jätte mycket annat att välja mellan.
Därefter var det att ta sig till stranden. Tyvärr gick inte transport bilen dit idag så vi fick knata, kanske 700 meter. Stranden är jätte fin med vit sand och turkost vatten. Flera olika vattensporter kan man göra där.
Vi åt sedan lunch nere vid ett annat hotell som också ingår i vår all inclusive.


Andra dagen

Soligt varmt ca 32 grader. Dock lite molnig dag med lite regn. Badat vid poolen och shoppar i playa del carmen. Äter och dricker konstant av all den goda maten. Nu blir det dusch innan middagsbuffén.

Bilder


.

Jag och far min

Framme

Igår kväll kom vi fram efter en lång resa. Vi fick våra hotellrum och sen åt vi middag. Det var buffé och det var den största buffé jag någonsin sett. Sen blev det en tidig sänggång. Men en tidig morgon idag, som startade med en enorm frukostbuffé. Vi har legat på stranden och nu är det vila. Så här långt finns det inget att klaga på. 

En arbetsdag kvar

Jaha nu är det bara en arbetsdag kvar, innan det bär av tidigt i ottan. Väskorna börjar fyllas så smått. Tvättmaskinen jobbar. Biljetter utskrivna. Marielle är förkyld hoppas hon kryar på sig innan flygresan.

Nä nu får man hänga upp tvätten innan det är dags att lägga sig.

God natt!

Shoppingrunda

Igår blev det en shoppingrunda. Söker efter baddräkt eller bikini men det lär bli svårt inte nog med att man är blek och fet så är inte utbudet så stort heller. Däremot köpte jag en ny resväska det känns iallafall bra. Dukoral dos nummer 2 är också uppdrucken.

Frankrike och Italien, sommaren 2011

Sen blev det en tur genom Frankrike och Italien. Först några dagar i Paris, med både Eiffeltornet och busstur runt stan samt jätte mycket promenerande. Vi tog sedan tåget ner till Nice, den resan tog inte lång tid för det långa avståndet. I Nice var det varmt. Vi bodde på ett lägenhetshotell rätt fräscht faktiskt. Sedan åkte vi och badade vid Ville Franch jätte fint ställe och åt nere vid gamla stan i Nice super trevligt. Därefter åkte vi vidare till Milano för ett par dar innan vi åkte hem igen. Mycket gående blev det på denna resa men vi hade jätte roligt och dagarna var väldigt varierande.


Vad har hänt mellan 2010 och 2012

Ja vi har ju inte varit hemma hela tiden sedan Thailandsresan i april 2010.
I början av januari 2011 åkte jag, Marielle och Madde till London i ett par intensiva dagar.
Vi hann med Madame Tussauds, guidad busstur, afternoon tea på Harrods, musicalen Grease och massa
shopping :-)

En jätte bra resa trots förseningar i flygtrafiken på hemvägen eftersom det var snöoväder i Nyköping....

Det börjar dra ihop sig för nästa resa...

Ja, nu är det mindre än 2 veckor till vi åker. Förberedelserna har påbörjats.
Nästan alla har börjat sin Ducoral-kur för att minska risken för magsjuka. Marielle
har äntligen fått sin nya resväska.


RSS 2.0